Ana SayfaGüncel Bilgilerİdenfit ve Pulsifi Güçlerini Birleştiriyor: Yetenek Yönetiminde Yeni Bir Dönem Başlıyor!

İdenfit ve Pulsifi Güçlerini Birleştiriyor: Yetenek Yönetiminde Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Yazar

Tarih

Kategori

150 yıllık köklü geçmişiyle personel devam kontrol sistemleri ve insan kaynakları yönetimi alanında öncü olan idenfit, dijital dönüşüm yolunda bir adım daha ileri gidiyor. Global ölçekte önemli yatırımlar alarak hızla büyüyen ve dünya pazarında liderlik hedefiyle ilerleyen idenfit, 57 ülkede aktif olarak kullanılan ve değerlendirme merkezi çalışmalarıyla bilinen Pulsifi ile stratejik bir ortaklığa imza atıyor.

Bu ortaklık sayesinde, idenfit’in dijital insan kaynakları süreçlerindeki uzmanlığı, Pulsifi’nin gelişmiş envanter yönetim sistemleriyle bir araya geliyor. Türkiye’deki firmaların insan kaynakları ve personel devam kontrol süreçlerini ileriye taşıyan idenfit, Pulsifi’nin kapsamlı işe alım ve yetenek yönetimi çözümleriyle bu süreçlerin verimliliğini maksimum seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Pulsifi’nin güçlü veri analitiği ve yetenek değerlendirme araçları, idenfit’in kapsamlı İK çözümleriyle buluşarak sektöre değer katıyor. Bu güçlü ortaklık, insan kaynakları profesyonellerine zamandan tasarruf ederek daha stratejik ve katma değerli işlere odaklanma fırsatı sunuyor. idenfit ve Pulsifi’nin bu iş birliği, iş dünyasında yeni bir çağın kapılarını aralıyor ve Türkiye’deki işletmelere rekabet avantajı sağlıyor.

idenfit Hakkında

İdenfit olarak insan kaynakları alanında kendi yazılım çözümlerimizi geliştiriyor ve İK süreçlerini dijital platformlara taşıyoruz. Bu süreçte en güçlü yanlarımızdan biri zaman yönetimi olarak öne çıkıyor. Ayrıca, özlük, izin, avans, zimmet ve dijital imza gibi birçok işlemi bulut ortamında güvenle yönetiyoruz.

İdenfit, tüm İK süreçlerinizi tek bir arayüzde toplamanıza olanak tanıyan, entegre, kullanıcı dostu ve esnek özelliklere sahip bir platform. Yeni nesil insan kaynakları yazılımı olarak, modüler yapısı sayesinde farklı sistemlerle kolayca entegre oluyor. Kullanıcı dostu arayüzü ile iletişimi sadeleştiriyor ve verimliliği sürekli hale getiriyor. Aynı zamanda iş yükünü hafifletiyor. İşletmeler, idenfit ile çalışanlarının performansını ve iş gücünü düzenli olarak takip edebiliyor.

Verimliliği sürdürülebilir kılmayı ve iş yükünü azaltmayı hedefliyor. Ayrıca, idenfit, farklı web tabanlı sistemlerle entegre çalışarak, işletmelere esneklik sağlıyor. İdenfit, gelişmiş raporlama özellikleriyle kısa sürede şirketin mevcut durumunu analiz etmenize yardımcı oluyor.

Pulsifi Hakkında

Pulsifi, küresel çapta hizmet veren bir envanter şirketi olarak öne çıkıyor. Adayların ve mevcut çalışanların yetkinliklerini derinlemesine analiz eden gelişmiş testler sunuyor. İngilizce dil yeterliliğinden sayısal ve sözel becerilere, mantık yeteneğinden gelecekteki potansiyele kadar geniş bir ölçüm yelpazesi sunan Pulsifi, organizasyonlar için objektif ve güvenilir değerlendirme çözümleri sağlıyor.

Pulsifi, adayların ve çalışanların kariyer yönetimini daha pratik hale getiriyor. Bu entegrasyonlar sayesinde Pulsifi’nin sunduğu test sonuçları ve analizler, mevcut sistemlerle anında senkronize edilebiliyor.

Pulsifi ile liderlik programlarından genç yeteneklerin gelişimine kadar tüm süreçleri dijital ortamda yönetme imkanı elde ediliyor. İşe alım süreçleriyle başlayan bu dijital yönetim, Nine Box analizi sayesinde çalışanların performansını ve potansiyelini detaylı bir şekilde değerlendirme olanağı sağlıyor. Bu analizler, organizasyonların stratejik kariyer planlamasına katkıda bulunarak, yetenek yönetimini daha etkili bir şekilde yönetmesine yardımcı oluyor.

Pulsifi’nin yenilikçi sistemleriyle iş gücü potansiyelini tam anlamıyla değerlendirme imkanı bulunuyor. Ayrıca, kariyer yönetiminde bir adım öne geçme olanağı yakalanabiliyor.

Pulsifi ve idenfit İş Birliği Hakkında Daha Detaylı Bilgi Sahibi Olmak İstiyorsanız, Harika Bir Haberimiz Var!

Idenfit ve Pulsifi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Eylül ayı etkinlik takvimimizi inceleyebilirsiniz.

24 Eylül 2024: Hr Dergi – Seçme Yerleştirme Zirvesi

24 Eylül tarihinde düzenlenecek Hr Dergi-Seçme Yerleştirme Zirvesi – 2024 etkinliğinde 10:45-11:10 saatleri arasında Pulsifi & İdenfit oturumu gerçekleşecek.

25 Eylül 2024: Webrazzi New HR Summit 2024

25 Eylül 2024 tarihinde düzenlenecek Webrazzi New HR Summit 2024 etkinliğinde Pulsifi’nin Chief Business Officer’ı Christine Sterk konuşmacı olarak yer alacak.

İnsan kaynakları ve iş gücü yönetimi süreçlerinde önemli farklar yaratacak bu iş birliğinin tüm detaylarını siz çok değerli insan kaynakları profesyonelleri ile paylaşmaya hazırız!

İnsan kaynakları yönetiminizi dijitalleştirmek ve idenfit’in tüm modülleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. İdenfit ile İK süreçlerinizde verimliliği deneyimleyin!

Son içerikler