Ana SayfaİK AkademiŞirket Takvimi ile Zamanı Verimli Yönetin!

Şirket Takvimi ile Zamanı Verimli Yönetin!

Yazar

Tarih

Kategori

İdenfit olarak dünyanın en iyi markalarından biri olma hedefiyle çıktığımız yolculukta her zaman alanında en başarılı şirket ve kişilerle çalışmayı tercih ediyoruz.  İdenfit şirket takvimi sektörün önde gelen şirketlerinden Bryntum web tabanı kullanarak geliştirilmiştir. Bryntum uygulamalarının yapısı mimarimize uygundur ve kodlaması iyi yapılandırılmıştır. Bryntum tarafından geliştirilen web tabanlı zamanlayıcı ve şirket takviminin sizlerin ihtiyaçlarınıza yönelik özel olarak şekillendirilmesi ile müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Bryntum Takvimi Kullanarak Nasıl Avantajlar Sağlıyoruz?

Bryntum takvimi,  gün, hafta, ay, yıl ve gündem  bazlı görünümler ile tasarlanan modern bir JavaScript takvim bileşenidir. Herhangi bir web uygulamasına kolaylıkla entegre olan yapısı, her cihaz ve ekran boyutuna entegre olmasıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlar. Bryntum takvimi ve zamanlayıcı bileşenleri bir arada kullanıldığında müşterilerimize kusursuz zaman planlaması hizmeti sunmamızı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bryntum web tabanıyla hazırlanan şirket takvimi özelliğimiz ile panel yetkilisi bütün randevu, toplantı ve etkinlikleri İdenfit şirket takvimine kaydedebilir. Şirket takvimi üzerinde yinelenen etkinlikler görülmesi tüm işletmeler için olağandır. Bryntum ile görevler günlük, haftalık, aylık veya yıllık tekrarlanacak şekilde girilebilir. Takvim üzerinde hatırlatmalar ve bildirim özellikleri tanımlanmasıyla verimli iş süreçleri planlanabilir.

Bryntum Zamanlayıcı Kullanmanın İdenfit’e Sağladığı Avantajlar

İş süreçlerinizi sistemli ve verimli şekilde yürütmeniz için günlük programınızı İdenfit şirket takvimi üzerinden takip edebilirsiniz. Bryntum düzenleme eylemlerinin programlı şekilde doğrulanmasına ve özel sütunlar eklenmesine imkan tanıyacak şekilde geliştirilmiştir. Görevler arasındaki bağımlılıkları ilişkilendirmenize ve içerikleri gerekli durumlarda PDF, PNG ve Excel’e aktarmanıza olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bryntum zamanlayıcı bileşeni ile özelleştirilebilir görev etiketleri oluşturulabilir.

Bryntum Web Tabanı ile Geliştirilen İdenfit Şirket Takvimi

Bryntum web tabanı ile geliştirilen şirket takvimimiz ile işletmenizde gerçekleştirilecek etkinlik, toplantı ve hatırlatmaları tek panel üzerinde geliştirip ekibinizle paylaşabilirsiniz. İdenfit şirket takviminde önemli randevu ve toplantılarınızın planlamasını yapabilir ve takvimin hatırlatma ve bildirim özellikleri kullanarak zamanınızı verimli kullanabilirsiniz. Şirket takvimi üzerinde tanımlanan etkinliklere kimlerin katılacağını, oturum tipi gibi detaylı bilgilere erişebilirsiniz. İdenfit şirket takvimine hem mobil uygulamadan hem de bireysel web ekranından her an ulaşım sağlayabilirsiniz. Şirket takviminizi dijitale taşıyarak iş süreçlerinize hız ve verim kazandırabilirsiniz.

Zamanlayıcı ve şirket takvimi entegrasyonu esnasında sağladıkları başarılı iletişim ve destek için      Bryntum ekibine teşekkür ederiz.

Son içerikler

spot_img