Ana SayfaİK Röportajlarıİnsan Kaynakları Teknolojilerinde Lider İdenfit, Stratejik Yatırımlarla Küresel Büyüme Yolculuğunda Düğmeye Bastığını...

İnsan Kaynakları Teknolojilerinde Lider İdenfit, Stratejik Yatırımlarla Küresel Büyüme Yolculuğunda Düğmeye Bastığını Duyurdu!

Yazar

Tarih

Kategori

İnsan kaynakları ve iş gücü yönetiminde yenilikçi çözümleriyle öne çıkan İdenfit, şubat ayında başarıyla tamamladığı yatırım turunun ardından şimdi de bir ara yatırım turuyla ve dikkat çeken stratejik ortaklık haberleriyle yeniden gündeme geldi. Şubat ayından bu yana yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırım alan İdenfit, bu yeni stratejik ortaklıklar ve yatırımcılar aracılığıyla bir yandan Türkiye’deki büyümesine ivme kazandırırken global açılımına da start verdiğini duyurdu.

KOBİ’ler başta olmak üzere, katma değerli üretim hedefleyen şirketlere Vergi, Ar-Ge, mevzuat, globalleşme ve patent alanlarında büyüme odaklı iş servisleri ve danışmanlık hizmetleri sunan Sistem Global, özellikle KOBİler için yaratılacak değere odaklı şekilde İdenfit’in stratejik ortağı olarak büyüme sürecine dahil oldu. İdenfit’in büyüme ve globale açılma  sürecinde kilit bir rol üstlenen Sistem Global, Birleşik Krallık, Hollanda, Singapur, Özbekistan, Kazakistan ve Körfez Bölgesi gibi dünya çapında önemli merkezlerdeki faaliyetleriyle dikkat çekmekte olup, İdenfit’in Türkiye ve dünya çapındaki büyüme hedeflerine destek sağlayacak.

2024 yılı itibarıyla büyüme ivmesini artıran İdenfit’in global açılım stratejisi kapsamında, vergi ve hukuk danışmanlık hizmetleri sunan Hollanda merkezli Taxture şirketinin kurucu ortakları hem stratejik ortak hem de melek yatırımcı olarak bu yatırım turuna katıldılar. Bu iş birliği, İdenfit’in dijital insan kaynakları yönetimi çözümlerini küresel ölçekte daha geniş kitlelere ulaştırma yolunda kritik bir adım olarak görülüyor ve şirketin global pazardaki varlığını daha da güçlendirmesi bekleniyor.

Yatırımların, İdenfit’in büyüme stratejilerini destekleyen birçok kritik alanda değerlendirileceği aktarıldı. Özellikle ürün geliştirme ve AR-GE çalışmalarının hızlandırılması, yeni yeteneklerin şirkete kazandırılması gibi alanlarda şirketin önemli bir ivme yakalamasının beklendiği vurgulandı. Ayrıca, İdenfit’in dijital insan kaynakları yönetimi çözümlerini daha geniş kitlelere ulaştırma hedefi doğrultusunda atılacak adımların, şirketin Türkiye’de ve global pazardaki varlığını daha da güçlendireceğinin altı çizildi.

CEO’dan Alıntı:

“İdenfit, insan kaynakları süreçlerinin dijitalleşmesinde öncü olma kararlılığını sürdürüyor. Şubat ayından bu yana alınan 2 milyon dolarlık yatırım, büyüme yolculuğumuza büyük bir ivme kazandırdı. Bu gelişmelerle birlikte, ürünümüzün ileri teknoloji çözümlerini geliştirmeye devam ederken,  ülkemizde ve global pazarlarda önemli adımlar atmayı ve daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Bu süreçte bize duyulan güven için ortaklarımıza, müşterilerimize ve destek veren herkese içtenlikle teşekkür ederiz.” Nazım Onur Bayındır

Yatırımcıdan Alıntı:

“KOBİ’lerin dijital teknolojilerden daha fazla yararlanarak, sağlıklı büyümelerinde önemli değerler üreteceğini düşündüğümüz İdenfit’in, insan kaynakları yönetiminde sunduğu yenilikçi çözümler ile şirketlerin iş gücü verimliliğini artırmalarına yönelik çalışmalarını çok kıymetli buluyoruz. Bu yatırım ve Sistem Global’in KOBİ’lere sunduğu yüksek hizmet kalitesinin kaldıraç etkisi ile İdenfit’in büyüme potansiyelini daha da güçlendireceğimize inanıyoruz.” Hüseyin Karslıoğlu

Son içerikler