Ana SayfaİK Röportajlarıidenfit ve Datassist’ten İK ve Bordroda Güçlü İş Birliği!

idenfit ve Datassist’ten İK ve Bordroda Güçlü İş Birliği!

Yazar

Tarih

Kategori

İnsan kaynakları operasyonlarınızı daha verimli hale getirme hedefiyle ilerlediğimiz yolculuğumuzda, önemli bir gelişmeyi sizinle paylaşmak istiyoruz. idenfit, lider bordro servis sağlayıcısı Datassist ile stratejik ortaklık kurdu. Bu büyük iş birliği, İK ve bordro işlemlerini daha da geliştirmemize olanak tanıyacak. Müşterilerimize daha iyi hizmet sunma konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. İşbirliğimiz sayesinde bordro yönetimini daha etkili ve hatasız hale getireceğiz. Bu, büyümeye ve uluslararası arenada rekabet gücümüzü artırmaya yönelik önemli bir adım. Sizlere de bize olan inancınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz!

Peki, idenfit ve Datassist iş birliği neler vadediyor? Ya da bu iş birliği hangi şartlarla gerçekleşti ve dahası için böyle buyurun!

Entegre süreçler, minimize riskler ve hızlı mobil erişim ile artık puantaj ve bordro yönetimi çok daha pratik!

Türkiye’nin öncü bulut tabanlı insan kaynakları yazılımı idenfit, bulut tabanlı bordro servis sağlayıcısı Datassist ile stratejik ortaklık kurdu. Tüm müşterilerine kendi özel bulut tabanlı bordro yazılımı ile bordrolama hizmeti sunan  Datassist, 6 milyon USD değerleme üzerinden İdenfit’e stratejik ortak oldu. Aynı zamanda iki şirketin uçtan uca dijital İK için çözüm ortaklığı da sürdürecek. Peki, bu gelişme siz değerli kullanıcılarımız için ne ifade ediyor? Öğrenmek için bir alt satıra buyurun!

İK ve Bordroda Güçlü İş Birliği

idenfit, Datassist ile iş birliği yaparak, bordro sürecindeki puantaj hazırlama, hesaplama, bildirgelerin hazırlanması ve bordro kapanışı gibi tüm süreçlerin tek sistemde tanımlamasına olanak tanıyan önemli bir adım attı. Böylece, insan kaynakları yönetim süreçlerini tek bir platformda birleştiren idenfit’in ve sürekli yasal uyum ve hatasız çalışma prensibi benimseyen Datassist’in entegrasyonunu kullanarak, teknik bordro işlemleri ve bağlantılı süreçlerin risklerini ve iş yükünü azaltmayı sağlayacak.

Bu stratejik yatırım ve iş birliği sonucunda, idenfit, güçlü alt yapısını iki kez “Dünyanın En İyi Yerel Bordro Hizmet Sağlayıcısı” ödülünü kazanan Datassist ile birleştirecek. Böylece sorunsuz ve hatasız bordro işlemleri sunacak.

Entegre süreçler, riskleri minimize etme ve hızlı erişim ile artık bordro yönetimi daha etkili ve kusursuz hale geliyor! İdenfit, globalleşme sürecine stratejik ortaklıklar ve güçlü adımlarla hız kesmeden devam ediyor!

Son içerikler

spot_img